1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü Kutlandı

XXII. Bölge Sakarya Optisyen Gözlükçüler Odası tarafından düzenlenen 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü Kutlama Programı Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Optisyenlik Programı öğrencilerimiz ve Bartın ilinde bulunan optisyen ve gözlükçülerin katılımıyla gerçekleşmiştir. Öğrencilerimizin ve meslek mensuplarının bir araya gelerek tanışmasına vesile olan XXII. Bölge Sakarya Optisyen Gözlükçüler Odasına teşekkür eder, Ülkemizin göz sağlığının korunmasında ve gelişmesinde katkısı bulunan tüm optisyen ve gözlükçülerin 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Gününü kutlarız.

• Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı Başkent Optik Fuarına Katılım Sağlamıştır.

• Optisyenlik Programı Başkent Otpik Fuarında

• Akademik Yükselme

• Optisyenlik Programı İftar Sofrasında Buluştu

• Programımız Öğretim Elemanının Başarısı