Optisyenlik Programı İftar Sofrasında Buluştu

Optisyenlik programı tarafından Jandarma sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programı; SHMYO müdürü Doç. Dr. Elif KARAHAN, müdür yardımcısı Dr. Gökhan KUTLUANA, Optisyenlik programı öğretim elemanları Doç. Dr. Yasin ÖZGÜRLÜK, Doç. Dr. Mustafa ŞENAY, Dr. Öğr. Üyesi İsmail KABAÇELİK ve Optisyenlik programı öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

• Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı Başkent Optik Fuarına Katılım Sağlamıştır.

• Optisyenlik Programı Başkent Otpik Fuarında

• Akademik Yükselme

• Optisyenlik Programı İftar Sofrasında Buluştu

• Programımız Öğretim Elemanının Başarısı